REFERENTIES;  wat zeggen klanten over mij?

Kelly Eekhof
Sterk in MEDIA:

Irene is heel to the point met mijn administratie en geeft mij waar nodig belastingadviezen. Ze vertelt me helder wat ik wel en niet goed doe en lost de foutjes supersnel voor me op. Aan het eind van het jaar evalueerd ze in heldere taal op welke vlakken ik nog kan bijschaven om het jaar zo goed mogelijk af te sluiten en tussentijds houd ze me op de hoogte van ontwikkelingen die wellicht bij mij van toepassing zijn bijvoorbeeld op het gebied van ijn pensioen of AOV.

 

Irene denkt mee, komt met oplossingen en zorgt ervoor dat op elke i in mijn papieren een . staat!

 

Irene en ik zijn beiden op hetzelfde moment met onze bedrijven gestart en zo zijn we samen aan het groeien. In de jaren dat Irene nu mijn boekhouding doet heb ik haar zien groeien en enorm veel zien leren over alle vormen die komen kijken bij haar vak. Ze is een doorzetter en heeft een echt ondernemershart.

DBC Dick Blok Consultancy
Andijk:

Nadat ik vrij plotseling na 30 jaar vast dienstverband ZZP’er werd kwam er veel op mij af. Ik had geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Via de website van “ikwordzzper.nl” kwam ik bij Stavenuiter Administratie in Wervershoof terecht. De eerste afspraak gaf mij al heel veel nuttige informatie welke ik gelijk kon gebruiken.

Veel zaken moesten worden geregeld, zoals inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer, zakelijke bankrekening, verzekeringen, VAR verklaring en later de modelovereenkomst. Plus de facturen, onkostenbonnen en de BTW aangifte of omzetbelasting. En hoeveel je moet reserveren voor de jaarlijkse inkomstenbelasting, rekening houdend met allerlei aftrekposten zoals starterskorting en MKB korting.

Bij al deze onderwerpen heeft Irene Stavenuiter mij heel goed op weg geholpen. Ook kon ik steeds bellen voor advies. De kwartaaloverzichten die zij maakt zijn heel helder en begrijpelijk, zodat ik steeds kan zien of alles financieel goed geregeld is. Ik kan iedere startende ZZP’er aanraden om bij Stavenuiter de administratie uit te besteden. Je kunt dan je eigen werkzaamheden doen waar je goed in bent, zonder zorgen te hebben over de administratie en financiën.

Theo Vertelman
P. J. Vertelman Bouwadvies:

Onze ervaringen met Irene van Stavenuiter Administratie:

- Betrouwbaar
- Op tijd
- Deskundig
- Gewoon goed

P.J. Vertelman Bouwadvies B.V.
Nijverheidsweg 24
1693 AM Wervershoof
06-34964950

Artikel OPFA solutions:

Administratie uitbesteden

Doordat ze veel vooronderzoek hadden gedaan, liep de start van de eigen onderneming eigenlijk op rolletjes. Het enige waar ze echt tegen aan zijn gelopen, is de administratie. Die vraagt veel meer tijd dan gedacht. ‘Gelukkig hebben we al snel contact gelegd met Stavenuiter Administratie in Wervershoof, die ons hierbij heel goed ondersteunt. Een belastingadviseur kan enorm veel werk voor je uit handen nemen. Daarbij geeft het een geruststellend gevoel als je weet dat iemand met jarenlange ervaring met je meekijkt, zorgt dat de boekhouding klopt en je belastingtechnisch geen voordelen misloopt,’ aldus Nadine.

Lees het volledige artikel

 

Nadine Pasterkamp
Managing Partner

 

Opfa solutions

Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek.

Hierin kunnen we bespreken wat je wensen zijn en op welke
manier ik jou van dienst kan zijn.

Contact:

Stavenuiter Administratie
Irene Stavenuiter RB


Bezoekadres:

Nes 218
1693 CN Wervershoof
T. 0228 - 56 40 53